Apel umanitar pentru o familie din Breaza, care a rămas fără casă în urma unui incendiu

Mulți dintre noi ne pregătim pentru sărbători, așa cum putem, într-un context social diferit, într-un an extrem de greu pentru toată lumea. Mulți dintre noi au început deja să-și îmbrace casele în straie de sărbătoare sau să împodobească bradul. Sunt oameni însă pentru care Acasă nu mai există. A fost mistuit de flăcări în urmă cu 4 […] Articolul Apel umanitar pentru o familie din Breaza, care a rămas fără casă în urma unui incendiu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Apel umanitar pentru o familie din Breaza, care a rămas fără casă în urma unui incendiu

Mulți dintre noi ne pregătim pentru sărbători, așa cum putem, într-un context social diferit, într-un an extrem de greu pentru toată lumea. Mulți dintre noi au început deja să-și îmbrace casele în straie de sărbătoare sau să împodobească bradul. Sunt oameni însă pentru care Acasă nu mai există. A fost mistuit de flăcări în urmă cu 4 zile printr-un incendiu devastator care a ruinat agoniseală de o viață a două familii din orașul Breaza.

Un text de Loredana Chelba
12 oameni, cu vârste cuprinse între 3 și 54 de ani au rămas pe drumuri în mijlocul iernii.
E luna lui Decembrie în care cu toții ne gândim mai mult la binele pe care îl facem pentru ceilalți mai puțin norocoși. Știu, o să spuneți că Binele se face tot anul, dar să recunoaștem, suntem prinși cu ale noastre de zi cu zi, iar Sărbătorile au darul acesta de a ne determina să fim mai conștineți că suntem uneori mai norocoși decât alții!
Din acest motiv vă invit să punem mână de la mână pentru un NOU ACASĂ, pentru Familia Munteanu. Reiterez, știu că a fost un an greu pentru toată lumea, dar ORICE SUMĂ contează. Mic cu mic se face mare!
Puteți dona orice sumă în contul deschis special pentru această cauză, pe numele Maria Munteanu.
RO81RNCB0208130343660001
PENTRU FIRMELE CARE DORESC SĂ DONEZE PRIN CONTRACT, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAȚI AICI PENTRU A INTERMEDIA FORMALITĂȚILE ASTFEL ÎNCÂT SĂ SIMPLIFICĂM LUCRURILE.
De asemenea, aș vrea să subliniez faptul că se pot dona MATERIALE DE CONSTRUCȚII. Acestea se depozitează la adresa situată în strada Caraiman, 79, Breaza, Prahova.

Articolul Apel umanitar pentru o familie din Breaza, care a rămas fără casă în urma unui incendiu apare prima dată în Observatorul Prahovean.