Apel al primarului din comuna Butimanu! O familie are nevoie de ajutor!

O familie din comuna Butimanu a rămas sub cerul liber în plină iarnă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Primarul comunei, Dragnea Gabriel, face apel la toți locuitorii comunei și nu numai să ajute familia la reconstrucția locuinței. “Din nefericire, o nouă tragedie s-a petrecut zilele trecute în comuna Butimanu. […] Articolul Apel al primarului din comuna Butimanu! O familie are nevoie de ajutor! apare prima dată în DambovitaNews.

Apel al primarului din comuna Butimanu! O familie are nevoie de ajutor!

O familie din comuna Butimanu a rămas sub cerul liber în plină iarnă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări.

Primarul comunei, Dragnea Gabriel, face apel la toți locuitorii comunei și nu numai să ajute familia la reconstrucția locuinței.

“Din nefericire, o nouă tragedie s-a petrecut zilele trecute în comuna Butimanu. O casă a ars până-n temelie din cauza unor probleme nedetectate la coșul de fum al gospodăriei. Pe această cale țin să vă reamintesc că verificarea și întreținerea periodică a coșurilor de fum este necesară și așa cum se poate vedea, deseori poate salva gospodării și chiar vieți.

Din fericire, toți cei patru membri ai familiei au reușit să scape nevătămați în urma incendiului, ieșind din casă doar cu hainele de pe ei. Ceea ce înseamnă că acum, în luna februarie, o familie trăiește la limita existenței și că noi, comunitatea comunei Butimanu ar trebui să facem ceva ca să-i ajutăm.

În baza legii dar și a unei hotărâri a Consiliului Local, vom redirecționa suma de 20.000 lei către familia rămasă pe drumuri.

Personal, mi-am donat întreg salariul (5000 lei) și vă rog și vă îndemn să îi ajutați așa cum puteți, deoarece este cumplit să rămâi în stradă, cu doi copii, în plină iarnă, doar cu hainele de pe tine. Vorbim despre o familie tânără, muncitoare, cu doi copii minori!

În acest sens, aveți aici datele unde puteți efectua donații pentru a ajuta familia greu încercată:

RO17INGB0000999911838097

VALENTINA MIHAELA BADEA

Banca

INGB CENTRALA

Cod swift INGROBU

Orice ajutor, cât de mic, este binevenit!

De asemenea, în weekendul următor, echipe ale Primăriei comunei Butimanu vor bate din poartă-n poartă pentru a strânge donații, iar  cei care doresc să se implice mai devreme, donând materiale de construcție, haine, alimente etc, o pot face la sediul primăriei. Pentru aceasta, vă pun la dispoziție numărul meu de telefon personal: 0744 304 848.

Haideți să arătăm că ne pasă, să demonstrăm că puterea unei comunități este mare, că aceasta, dacă este unită, poate muta munții și să ajutăm această familie să iasă din impasul în care se află!”, a transmis primarul, Dragnea Gabriel.

Articolul Apel al primarului din comuna Butimanu! O familie are nevoie de ajutor! apare prima dată în DambovitaNews.