Anunțul făcut de Walter Zenga. S-a întors în Dubai, la Raluca și la copii: „Am văzut niște știri false”

Recent s-a aflat că Walter Zenga are o nouă relație, după ce ar fi divorțat de Raluca. Fostul antrenor din Liga I s-a întors în Dubai, la copiii săi, după ce s-a spus că s-a mutat în Milano, după despărțire. După 15 ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga au decis să pună punct relației. […]

Anunțul făcut de Walter Zenga. S-a întors în Dubai, la Raluca și la copii: „Am văzut niște știri false”

Recent s-a aflat că Walter Zenga are o nouă relație, după ce ar fi divorțat de Raluca. Fostul antrenor din Liga I s-a întors în Dubai, la copiii săi, după ce s-a spus că s-a mutat în Milano, după despărțire.


După 15 ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga au decis să pună punct relației. Au mai încercat să se împace, însă și-au dat seama că mariajul lor nu mai poate fi salvat. Fostul antrenor a locuit în Dubai cu fosta soție, iar după despărțire s-a mutat în Italia. După divorț, Raluca a renunțat la numele Zenga și a revenit la numele său de familie, Rebedea. În toamna anului trecut, Walter Zenga confirma divorțul de mama copiilor lui, însă câteva luni mai târziu, în primăvară, ce doi au decis să-și mai dea o șansă. Împăcarea nu a durat prea mult, pentru că cei doi au divorțat.


Recent, Nicolo, fiul în vârstă de 31 de ani al lui Walter Zenga dintr-o relație anterioară, s-a căsătorit. În presă ar fi apărut zvonuri conform cărora cei doi nu ar avea o relație bună și că tatăl său a lipsit de la nuntă. Fostul antrenor din Liga I a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care ține să clarifice lucrurile.„Nu-mi place să răspund pe rețelele de socializare sau să neg știrile neadevărate... în ultimul timp ar trebui să îmi petrec mai mult timp având grijă de cei care presupun că știu și care au pretenția să judece, să comenteze și să mai pună titluri pentru încă două like-uri. Nicolo Zenga și Marina vă doresc toate cele bune! Le lăsam altora plăcerea de a vorbi și să spună prostii. Am văzut niște știri false și fără fundament de genul că plec din Dubai și mă întorc în Milano. Ciudat... Eu sunt în Dubai. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S.: Îmbrățișări de la Samira, Walter jr și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai”, a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.


Acum, fostul antrenor se află în Dubai alături de Raluca, fosta lui soție, și de copiii lor. Walter Zenga îi transmite fiului său, Nicolo, că se vor revedea cu toții la cina de Crăciun. De asemenea, acesta îi transmite îmbrățișări de la Raluca, dar și de la cei doi copii pe care îi au împreună.Recent s-a aflat că Walter Zenga ar avea o relație cu o femeie cu 30 de ani mai tânără. Fostul antrenor, în vârstă de 61 de ani, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația cu Michela Motoc.