Anunțul făcut de Adda la 5 ani de la căsătoria cu Cătălin Rizea. „Ne știm la bine, dar mai ales la rău”

Adda și Cătălin Rizea au o relație de șapte ani de zile. În urmă cu cinci ani s-au și căsătorit și tot atunci a venit pe lume Alex, băiețelul lor. Cântăreața nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre soțul ei. A făcut asta și acum, într-o zi importantă din viața lor de cuplu. Cei […]

Anunțul făcut de Adda la 5 ani de la căsătoria cu Cătălin Rizea. „Ne știm la bine, dar mai ales la rău”

Adda și Cătălin Rizea au o relație de șapte ani de zile. În urmă cu cinci ani s-au și căsătorit și tot atunci a venit pe lume Alex, băiețelul lor. Cântăreața nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre soțul ei. A făcut asta și acum, într-o zi importantă din viața lor de cuplu.


Cei doi au împlinit cinci ani de mariaj. Cu această ocazie, Adda a dezvăluit cât de mult își iubește soțul, dar și faptul că, înainte să îl cunoască pe Cătălin, nu-și dorea să se căsătorească vreodată.


„Înainte să te cunosc eram atât de hotărâtă să nu mă mărit niciodată și să fac copii târziu. Nu există ideea de „pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se împlinesc 5 ani de „la bine și la rău”, însărcinată fiind, maritandu-mă în șlapi cu sclipici că nu mă mai încăpea nimic.


Tu mă cunoști cel mai bine. Tu mă știi frumoasă și catastrofal de catastrofă. Perfectă, dar și defectă. Tu mă știi la 48 de kg și 85”, a notat Adda pe Facebook.„Tu mă știi calmă, dar și nebuna pământului. Mă știi puternică și fricoasă. Mă știi hotărâtă și vulnerabilă. Îmi știi toate visurile și toate durerile. Toate bucuriile și toate lacrimile.


La fel te știu și eu, cu totul. Și te iubesc în fiecare zi mai mult. Ne știm la bine, mai ales la rău și n-am plecat nici unul. La mulți ani! Până la 97 ,cam așa, după aia mă recăsătoresc! Pa! ?”, a scris vedeta în mediul online.Adda, care a făcut recent declarații despre copilăria ei, spune că ea și soțul nu au un album foto de la nuntă. Au pierdut și imaginile pe care fotograful de la eveniment le-a făcut.


„Ps: Suntem singurii din galaxie fără album de la nuntă! ? ne-a fost lene să facem. Avem pozele pe un stik, da’ nu știu unde e.”, a mai dezvăluit vedeta.