Antreprenorul Alin Grasu construiește un street mall de trei milioane de euro în comuna Sânpetru

Omul de afaceri Alin Grasu, care dezvoltă ansamblul rezidențial Sânpetru Residence, va investi 10 milioane de euro într-un street-mall și alte opt blocuri de locuințe în comuna de lângă municipiul Brașov. Grasu spune că este curtat de toți marii retaileri alimentari pentru închirierea unui spațiu în cadrul street-mall-ului, care ar urma să fie finalizat în [...] Articolul Antreprenorul Alin Grasu construiește un street mall de trei milioane de euro în comuna Sânpetru apare prima dată în Biz Brasov.

Antreprenorul Alin Grasu construiește un street mall de trei milioane de euro în comuna Sânpetru

Omul de afaceri Alin Grasu, care dezvoltă ansamblul rezidențial Sânpetru Residence, va investi 10 milioane de euro într-un street-mall și alte opt blocuri de locuințe în comuna de lângă municipiul Brașov. Grasu spune că este curtat de toți marii retaileri alimentari pentru închirierea unui spațiu în cadrul street-mall-ului, care ar urma să fie finalizat în [...]

Articolul Antreprenorul Alin Grasu construiește un street mall de trei milioane de euro în comuna Sânpetru apare prima dată în Biz Brasov.