Antonia, reguli stricte pentru copiii săi. Ce stil de parenting are iubita lui Alex Velea: „Nu știu de câte ori țip pe zi”

Antonia a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a povestit despre familia ei. Cântăreața este o mamă foarte implicată în viața copiilor ei și are grijă ca aceștia să aibă reguli stricte. Antonia are trei copii, o fată din căsnicia cu Vincenzo Castellano, care locuiește în Italia cu bunicii paterni, și doi […]

Antonia, reguli stricte pentru copiii săi. Ce stil de parenting are iubita lui Alex Velea: „Nu știu de câte ori țip pe zi”

Antonia a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a povestit despre familia ei. Cântăreața este o mamă foarte implicată în viața copiilor ei și are grijă ca aceștia să aibă reguli stricte.

Antonia are trei copii, o fată din căsnicia cu Vincenzo Castellano, care locuiește în Italia cu bunicii paterni, și doi băieți, Dominic și Akim, din relația cu Alex Velea. Deși are un program foarte încărcat, artista este mereu atentă la nevoile copiilor ei și încearcă să fie cât mai prezentă în viața lor.

Dominic are 9 ani, iar Akim 7 ani, iar între cei doi frați mai există și neînțelegeri uneori. Antonia este cea care aplanează mereu conflictele în familie și recunoaște că uneori este foarte nervoasă din cauza situației. „Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. «Gata! Nu vă mai certați!» Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor.”

„Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți”


Logodnica lui Alex Velea consideră că este foarte important ca, în general, copiii să aibă reguli clare din partea părinților. Antonia recunoaște că ea este cea care le spune cel mai des nu băieților săi, în timp ce Alex Velea este cel care îi răsfață mai mult.

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile... eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a povestit vedeta la podcastul lui Mihai Bobonete.
Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți. Ea mai are o fetiță, Maya, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano


„Au limite de mici. Eu am zis că nu vreau să le iau telefoane”


Antonia le-a impus limite celor doi băieți ai săi încă de o vârstă fragedă, pentru ca aceștia să înțeleagă lucrurile pe care nu au voie să le facă. Nu și-a dorit să le cumpere telefoane lui Dominic și Akim, însă Alex Velea a convins-o să facă acest pas. Cu toate acestea, artista nu-i lasă pe cei doi fii să folosească telefoanele când sunt acasă.

„Au limite de mici. Eu am zis că nu vreau să le iau telefoane, nici în ziua de azi nu le luam telefoane, dar nu s-a putut... Tatăl lor a zis că «Hai că au toți și le facem niște reguli». Le-am zis «vreți telefoane, atunci când ajungeți acasă nu aveți voie să stați pe ele, pentru că aveți jucării, vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi». Au PlayStation și îi las să se joace.

„Respectă regulile astea, pentru că știu că altfel e groasă cu mine!”


Respectă regulile astea, pentru că știu că altfel e groasă cu mine! Stau destul pe telefon. În drum spre școală stau pe telefon, pentru că e destul de lung drumul.”

Antonia și-a învățat copiii să fie credincioși și să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ceea ce au. „Cred în Dumnezeu. Noi ne rugăm seara înainte să ne culcăm. Am putea și mai mult, dar lucrăm la treaba asta. Am putea să ne rugăm și dimineața înainte să ne începem ziua.”


https://www.youtube.com/watch?v=g_TOuKsXbRs

Ce sfaturi a primit Antonia de la părinții ei


Viitoarea soție a lui Alex Velea a dezvăluit care sunt sfaturile pe care le-a primit de la părinții ei. Mama ei a învățat-o să fie o femeie independentă și să nu depindă niciodată de un bărbat.

„Părinții mei au fost un exemplu foarte mare pentru mine, mi-au arătat foarte multă afecțiune, m-am simțit foarte iubită și au muncit întotdeauna, deci asta mi-au implementat. Întotdeauna mi-au spus să fiu femeie independentă, să nu depind de niciun bărbat... și mereu să păstrez bani pentru orice urgență, Doamne ferește...”, a spus cântăreața în cadrul podcastului „Da Bravo! by Mihai Bobonete”.