Antena 1 a întrecut pentru prima oară în 25 de ani Pro TV în audiențe de Ziua Națională

Pro TV a fost devansat de Antena 1 în preferinţele telespectatorilor, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Este pentru prima dată când Pro TV obţine o audienţă mai mică decât de Antena 1 în această zi, care coincide și cu ziua postului, informează Pagina de Media. Pentru prima dată în istoria de 25 de […]

Antena 1 a întrecut pentru prima oară în 25 de ani Pro TV în audiențe de Ziua Națională

Pro TV a fost devansat de Antena 1 în preferinţele telespectatorilor, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Este pentru prima dată când Pro TV obţine o audienţă mai mică decât de Antena 1 în această zi, care coincide și cu ziua postului, informează Pagina de Media.


Pentru prima dată în istoria de 25 de ani a postului, PRO TV a pierdut în faţa principalului competitor, Antena 1, care a fost lider de audienţă de 1 decembrie, ziua staţiei PRO TV.


Antena 1 a condus topul audiențelor pe întreaga zi de 1 decembrie, atunci când a avut programe speciale precum Neatza cu Răzvan și Dani, Observatorul, Acces Direct sau iRoast Istoric. Antena 1 a adunat în faţa televizoarelor puțin peste 850.000 de privitori, fiind pe primul loc pe toate segmentele de public.


PRO TV, de ziua lui, s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Postul a strâns în faţa televizoarelor 786.000 de privitori. Programele speciale dedicate precum Vorbește Lumea, filmul Moromeții 2, documentarul 3mm despre Simona Halep sau Vocea României nu au propulsat postul pe primul loc în preferinţele românilor.


Chefi la Cuțite a învins, de asemenea, Vocea României. Chefii au condus topul pe toate segmentele, în timp ce ediția specială din Vocea s-a clasat pe trei pe național și urban. Aproximativ 1.690.000 de privitori se uitau la Chefi la Cuțite, în timp ce la Vocea erau 1.107.000 de telespectatori.


În ceea ce privește prime-time-ul (19:00-23:00), PRO TV a căzut pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, dar sub Antena 1.