„Ansamblul de șezut” din curtea Liceului Honterus, realizat de sculptorul Scripcariu. Acesta va fi amplasat temporar

În ultimele zile, mai mulți așa-ziși critici de artă, cu studii în mecanică și frecarea materialelor, au „demontat” un ansamblu de lucrări amenajat în Curtea Liceului Honterus, susșinând sus și tare că este dizgrațios și nu reprezintă nicicum Brașovul, aruncând vina pe municipalitate pentru acest lucru. În aceste condiții, Biserica Evanghelică CA, proprietara Bisericii Negre [...] Articolul „Ansamblul de șezut” din curtea Liceului Honterus, realizat de sculptorul Scripcariu. Acesta va fi amplasat temporar apare prima dată în Biz Brasov.

„Ansamblul de șezut” din curtea Liceului Honterus, realizat de sculptorul Scripcariu. Acesta va fi amplasat temporar

În ultimele zile, mai mulți așa-ziși critici de artă, cu studii în mecanică și frecarea materialelor, au „demontat” un ansamblu de lucrări amenajat în Curtea Liceului Honterus, susșinând sus și tare că este dizgrațios și nu reprezintă nicicum Brașovul, aruncând vina pe municipalitate pentru acest lucru. În aceste condiții, Biserica Evanghelică CA, proprietara Bisericii Negre [...]

Articolul „Ansamblul de șezut” din curtea Liceului Honterus, realizat de sculptorul Scripcariu. Acesta va fi amplasat temporar apare prima dată în Biz Brasov.