Angajări la ISU Ialomița. Câte posturi sunt scoase la concurs

Angajări la ISU Ialomița pentru posturi de servanți în subunitățile de intervenție Slobozia și Urziceni. Angajări la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița. ISU Ialomița organizează recrutare și selecție pentru angajări în corpul soldaților profesioniști, pentru 20 de posturi de soldat profesionist(servant) prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia (19 posturi) și Detașamentul de Pompieri Urziceni (1 post). Candidații vor depune cererea de înscriere la concurs și dosarul de recrutare, în volum complet, exclusiv în format electronic, la adresa de… Articolul Angajări la ISU Ialomița. Câte posturi sunt scoase la concurs apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Angajări la ISU Ialomița. Câte posturi sunt scoase la concurs

Angajări la ISU Ialomița pentru posturi de servanți în subunitățile de intervenție Slobozia și Urziceni.

Angajări la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

ISU Ialomița organizează recrutare și selecție pentru angajări în corpul soldaților profesioniști, pentru 20 de posturi de soldat profesionist(servant) prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia (19 posturi) și Detașamentul de Pompieri Urziceni (1 post).

Candidații vor depune cererea de înscriere la concurs și dosarul de recrutare, în volum complet, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], pentru toate cele 20 de posturi, până la data de 06.12.2021 (inclusiv), ora 15.00.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de soldați profesioniști (servanți) va consta în susținerea a două probe eliminatorii și evaluarea performanței fizice a candidaților care constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ.

Alte date și informații suplimentare cu privire la organizarea concursului și depunerea documentelor se mai pot obține și în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0243/232396, int. 27.131, 27.008 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu).

Articolul Angajări la ISU Ialomița. Câte posturi sunt scoase la concurs apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.