Andreea Mantea va avea un nou proiect la Kanal D, după ce a renunțat la Puterea Dragostei. „Nu scăpați de mine”

Andreea Mantea a anunțat zilele trecute  că nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon Puterea Dragostei, în Turcia. Vedeta a decis să se întoarcă în România, împreună cu fiul ei, unde își va continua proiectele în televiziune. Astăzi, aceasta a făcut un anunț important în cadrul emisiunii Teo Show. Andreea Mantea a dezvăluit că […]

Andreea Mantea va avea un nou proiect la Kanal D, după ce a renunțat la Puterea Dragostei. „Nu scăpați de mine”

Andreea Mantea a anunțat zilele trecute  că nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon Puterea Dragostei, în Turcia. Vedeta a decis să se întoarcă în România, împreună cu fiul ei, unde își va continua proiectele în televiziune. Astăzi, aceasta a făcut un anunț important în cadrul emisiunii Teo Show.


Andreea Mantea a dezvăluit că va avea un proiect nou la
Kanal.  „V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă
dau un indiciu: voi avea un partener!”, a lansat vedeta vestea cea mare.


Andreea Mantea a făcut și  marele anunț despre finală celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” astăzi, la Kanal D.Recent revenită în țară, vedetă și-a făcut apariția în față telespectatorilor pentru a le împărtăși din experiențele ei extraordinare de până acum, din Turcia,  la „Puterea dragostei”, dar și  despre  emoțiile ce o încearcă în așteptarea Marii Finale ce va fi difuzată pe 26 iulie, la Kanal D. „Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștigă două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 Euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.