Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție, m-am simțit fără protecție”

Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj. Artista se declară șocată de ce i s-a întâmplat, mai ales că, spune ea, era o mare admiratoare a celebrei formații muzicale. Deși, după cum afirmă cântăreața, unele persoane ar fi sfătuit-o să […]

Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție, m-am simțit fără protecție”

Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj. Artista se declară șocată de ce i s-a întâmplat, mai ales că, spune ea, era o mare admiratoare a celebrei formații muzicale. Deși, după cum afirmă cântăreața, unele persoane ar fi sfătuit-o să tacă, vedeta e acum hotărâtă să-și facă dreptate. Solista a mers la Poliție!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a avut parte de un incident extrem de neplăcut. În timpul unui concert pe care l-a susținut în Cluj-Napoca, artista noastră ar fi fost hărțuiță și înjurată de o vedetă internațională. Este vorba despre Toni Cottura, membru al faimoasei trupe Fun Factory.
Citește și: Julia Chelaru, despre relația pe care o are astăzi cu Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică, fostele colege de trupă: „Încurajările trebuie să vină din suflet. Acestea sunt false dacă o persoană nu îți este prietenă"

Citește și: Andreea Bănică s-a pozat aproape nud, în timpul unui tratament. Imaginea demonstrează că arată, la 45 de ani, la fel de bine ca atunci când poza în Playboy

Citește și: Oana Roman s-a așezat să prindă buchetul la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody, dar Ramona Olaru a fost norocoasa / Cum a arătat a doua ținută a fiicei lui Petre Roman

Citește și: Pepe și Ibrahim Ibru, împreună la restaurant, alături de copii, la o zi de la nunta artistului. Cum au fost surprinși cei doi / Gestul făcut de fostul soț al Ralucăi Pastramă și în ziua cununiei

Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj


Andreea Bănică susține că totul s-a produs pe scările scenei, în timpul concertului din Cluj. Cântăreața a povestit că Toni Cottura ar fi insultat-o și amenințat-o în timpul evenimentului. Extrem de indignată și șocată de ceea ce i s-a întâmplat, artista spunea, recent, că va merge la Poliție și va cere ajutorul autorităților pentru a i se face dreptate.

Andreea Bănică a povestit ce i s-a întâmplat pe contul ei de Instagram. Aceasta anunța că va depune plângere împotriva lui Toni Cottura și că nu vrea să mai tacă.

„Mi-e și greu să vorbesc despre ce am pățit în seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos. Unii îmi spuneau să nu zic nimic, dar nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă “You are a piece of / Ești un c...t”. Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos.

Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, se drogase sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a transcris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.


Andreea Bănică, acuzații către Toni Cottura: „Acest om, m-a înjurat și m-a amenințat pe scările scenei”


După eveniment, Andreea Bănică a povestit că a fost mare fană a trupei Fun Factory, cu care de altfel a și copilărit, și că nu se aștepta de la așa ceva, mai ales din partea unei persoane ca Toni Cottura. Artista și-a exprimat public dezamăgirea, menționând că e încă în stare de șoc.

„Sunt în șoc! Acest om, m-a înjurat și m-a amenințat pe scările scenei unde am cântat astăzi în Cluj! Omul Toni Cotture de la Fun Factory!!! Da, ați auzit bine... Formația copilăriei mele... pe care am îndrăgit-o și eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită... Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de Poliție, unde îi voi face plângere! Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmplă azi...”, a mai transmis Andreea Bănică la InstaStory.

Și a continuat: „Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului…Nu îmi venea să cred ce îmi spune. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula… „Te prind, te fac, te găsesc”. Șunt în șoc! Am sunat la poliție, a venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decât la volan. Mi-au spus să fac o declarație… La poliția municipiului Cluj mi s-a spus că nu e nimeni care să îmi ia declarație și că pot să depun doar o plângere. Dacă ăla mi-ar fi dat o bucată, ajungeam aici și mi se spunea că nu pot da o declarație? Am venit aici, e un singur om!”.

Solista a fost atât de afectată de cele întâmplate, încât a izbucnit în plâns, după ce a ajuns la hotel. Andreea Bănică crede că Toni Cottura s-ar fi aflat la acel moment sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, pentru că altfel nu-și poate explica reacția lui. Totodată, cântăreața a susținut că autoritățile române nu s-ar fi implicat așa cum ar trebui în această situație, după ce a apelat la Poliție.

„Am ajuns cu bine acasă. Am avut o noapte foarte grea. De felul meu, sunt o femeie puternică, reacționez, nu mă las batjocorită, nu mă las călcată în picioare. De multe ori am dat, și eu la rândul meu, pumni și picioare. Recunosc că, aseară, m-am blocat. Mai recunosc și că am bocit un pic, la hotel, de teamă. Nu știu dacă am făcut un atac de panică sau nu. Nici acum nu sunt bine cu mine. Aseară, pentru prima oară, m-am simțit singură. M-am simțit fără protecție, îmi dau seama ce simt toate femeile care pățesc astfel de lucruri și nu numai. Nu ne simțim protejate, poliția nu face nimic.

Aseară, în loc poliția să mă interogheze pe mine și să îmi pună o sută de mii de întrebări, când am spus că eu cred că omul e drogat sau beat și m-a amenințat și a ridicat mâna asupra mea, gesticula și dădea vânt în părul meu, ei ar fi trebuit să reacționeze altfel. Trebuiau să se ducă după om. (…) Tu îl lași să plece? Omul putea să plece într-un club, unde să bea și să se drogheze mai departe și unde să facă alt scandal. Și eventual să se întâmple ceva mai rău de atât. Pentru că omul, clar, avea o problemă. Deci el băuse, se drogase, făcuse ceva. Nu ai cum să reacționezi așa! Eu nu îl văzusem în viața mea, nu știam cu cine stau de vorbă. Eu am aflat după incident cine este omul ăsta. Și mai rău m-am blocat. Și ce vină aveam eu că el a stat să aștepte să termin eu recitalul meu, ca să intre el pe scenă? Deci am avut eu o vină? Puteam să cânt și două ore. (…) Asta nu scuză cu nimic ceea ce a făcut el. (…) Păcat că nu avem niște legi care să ne protejeze. Și nu numai pe noi, femeile, chiar și pe bărbați”, a mai susținut Andreea Bănică.

Sursă foto: Instagram