Anca Țurcașiu a postat o imagine cu Loredana Groza fără filtre. Cum arată artista la 52 de ani

Anca Țurcașiu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu ea și Loredana Groza, iar artista nu are filtre. Cele două s-au întâlnit recent la un eveniment monden. Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. În mediul online este deja un […]

Anca Țurcașiu a postat o imagine cu Loredana Groza fără filtre. Cum arată artista la 52 de ani

Anca Țurcașiu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu ea și Loredana Groza, iar artista nu are filtre. Cele două s-au întâlnit recent la un eveniment monden.


Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. În mediul online este deja un trend să se folosească filtre pentru fotografii, lucru pe care aproape toți internauții îl fac, chiar și vedetele din străinătate.


Anca Țurcașiu și Loredana Groza joacă împreună în musicalul „Mamma mia!”, iar recent s-au întâlnit la un eveniment monden, unde s-au fotografiat împreună. Cele două vedete au aceeași vârstă și arată extrem de bine.


Loredana Groza neagă că are operații estetice


De-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi călcat pragul medicului estetician, însă ea a negat întotdeauna. Transformarea vedetei din ultimii ani a stârnit multe semne de întrebare printre fani. Artista nu mai are de gând să bage în seamă comentariile celor răutăcioși și susține că nu trebuie să se justifice în fața nimănui.


„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.


Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.


Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, declara Loredana Groza pentru Fanatik.