Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la numele Reghecampf: „Când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură”

Anamaria Prodan nu are de gând să renunțe la numele Reghecampf. Impresara spune că a făcut istorie cu numele Prodan Reghecampf și va renunța numele de familie al fostului soț când va simți nevoia. Deși antrenorul și-a dorit ca fosta lui parteneră să nu-i mai poarte numele de familie. Anamaria Prodan nu are de gând […]

Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la numele Reghecampf: „Când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură”

Anamaria Prodan nu are de gând să renunțe la numele Reghecampf. Impresara spune că a făcut istorie cu numele Prodan Reghecampf și va renunța numele de familie al fostului soț când va simți nevoia.

Deși antrenorul și-a dorit ca fosta lui parteneră să nu-i mai poarte numele de familie. Anamaria Prodan nu are de gând să renunțe la numele pe care l-a dobândit după căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.
Laurențiu Reghecampf va fi alături de Bebeto necondiționat


Antrenorul susține că își va sprijini fiul necondiționat, chiar dacă nu mai este împreună cu mama lui. Reghe a menționat-o în declarații și pe Corina Caciuc, actuala lui iubită.

„Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat antrenorul.