Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III

Mai mulți bărbați din Constanța au fost sancționați contravențional marți, după ce, deși orașul este în carantină iar legea interzice părăsirea domiciliului fără un motiv întemeiat, au fost prinși la băut la terasele din zona [...] The post Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III first appeared on Constanța NEWS.

Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III

Mai mulți bărbați din Constanța au fost sancționați contravențional marți, după ce, deși orașul este în carantină iar legea interzice părăsirea domiciliului fără un motiv întemeiat, au fost prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III din Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști și jandarmi constănțeni, aflați, marți, 24 noiembrie, în timpul activităților de prevenire și limitare a infectării cu noul coronavirus, în zona Pieței Tomis III din Constanța, au constatat că la terasele adiacente mai multe persoane consumă, la mese, băuturi alcoolice.

„Având în vedere măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, persoanele în cauză au părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat, fapt ce contravine normelor legale în vigoare”, au precizat sursele citate.

Forțele de ordine au identificat 10 bărbați, care au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

„Reamintim faptul că deplasarea în interiorul zonei carantinate, fără un motiv justificat, este interzisă. Pe această cale, le recomandăm cetățenilor să respecte normele legale și măsurile de protecție”, au mai transmis polițiștii constănțeni.

The post Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III first appeared on Constanța NEWS.