Amenzi și confiscări în urma numeroaselor controale ale polițiștilor pentru protejarea fondului silvic!

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști pe raza județului Dâmbovița, săptămâna trecută, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din demeniul silvic au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale și au fost confiscați 15, 58 metri cubi de material lemnos. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu reprezentanți de la Garda Forestier […] Articolul Amenzi și confiscări în urma numeroaselor controale ale polițiștilor pentru protejarea fondului silvic! apare prima dată în DambovitaNews.

Amenzi și confiscări în urma numeroaselor controale ale polițiștilor pentru protejarea fondului silvic!

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști pe raza județului Dâmbovița, săptămâna trecută, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din demeniul silvic au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale și au fost confiscați 15, 58 metri cubi de material lemnos.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu reprezentanți de la Garda Forestier și Direcția Silvică Dâmbovița, au efectuat controale, pe raza județului, pentru verificarea legalității operațiunilor cu material lemnos.

Astfel, în urma neregulilor descoperite, efectivele angrenate au aplicat 204 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 sancțiuni au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice, totodată, fiind confiscată cantitatea de 15,58 m³ de material lemnos.

De asemenea, polițiștii au controlat 27 de depozite material lemnos, 9 instalații de debitat lemn, 148 de autovehicule și au constat o infracțiune la Codul Silvic.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Articolul Amenzi și confiscări în urma numeroaselor controale ale polițiștilor pentru protejarea fondului silvic! apare prima dată în DambovitaNews.