Amenzi în valoare de 40 000 de lei aplicate de polițiștii dâmbovițeni!

Pe parcursul acestui weekend, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile de verificare pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, acestea fiind desfășurate în colaborare cu polițiști locali și jandarmi, în zonele aglomerate, piețe, centre comerciale și societăți comerciale. Au fost organizate 67 de acțiuni punctuale în cadrul cărora polițiștii au legitimat […] Articolul Amenzi în valoare de 40 000 de lei aplicate de polițiștii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.

Amenzi în valoare de 40 000 de lei aplicate de polițiștii dâmbovițeni!

Pe parcursul acestui weekend, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile de verificare pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, acestea fiind desfășurate în colaborare cu polițiști locali și jandarmi, în zonele aglomerate, piețe, centre comerciale și societăți comerciale.

Au fost organizate 67 de acțiuni punctuale în cadrul cărora polițiștii au legitimat peste 5.100 de persoane și au verificat 261 de persoane fizice autorizate/societăți comerciale.

De asemenea, polițiștii au controlat 610 mijloace de transport și 74 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, polițiștii au aplicat 222 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.000 lei.

Polițiștii vă reamintesc că în contextul epidemiologic actual, este necesar să respectați măsurile impuse de autorități.

Articolul Amenzi în valoare de 40 000 de lei aplicate de polițiștii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.