Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă

Polițiștii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale, în sumă totală de peste 2.000 de lei,  în cazul incidentului din trafic înregistrat miercuri, în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu [...] The post Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă first appeared on Constanța NEWS.

Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă

Polițiștii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale, în sumă totală de peste 2.000 de lei,  în cazul incidentului din trafic înregistrat miercuri, în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanța, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Secției 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară și activități de natură a distrage atenția (O.U.G. 195/2002)”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De asemenea, și femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii.

The post Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă first appeared on Constanța NEWS.