Amendă în valoare de 20.000 lei pentru supermarketul care comercializa salam cu pete de mucegai

În urma verificărilor efectuate la supermarketul Kaufland Câmpina, CJPC Prahova a oprit de la comercializare 61 de kilograme de legume și a sancționat operatorul economic cu amendă în valoare de 20.000 lei. „În urma informațiilor apărute în presa locală cu privire la existența la comercializare a produsului Salam cu pete de mucegai, CJPC Prahova a […] Articolul Amendă în valoare de 20.000 lei pentru supermarketul care comercializa salam cu pete de mucegai apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Amendă în valoare de 20.000 lei pentru supermarketul care comercializa salam cu pete de mucegai

supermarket, Kaufland Câmpina, CJPC Prahova, salam cu mucegaiÎn urma verificărilor efectuate la supermarketul Kaufland Câmpina, CJPC Prahova a oprit de la comercializare 61 de kilograme de legume și a sancționat operatorul economic cu amendă în valoare de 20.000 lei. „În urma informațiilor apărute în presa locală cu privire la existența la comercializare a produsului Salam cu pete de mucegai, CJPC Prahova a […]

Articolul Amendă în valoare de 20.000 lei pentru supermarketul care comercializa salam cu pete de mucegai apare prima dată în Observatorul Prahovean.