Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța

O tânără a primit o amendă de peste 10.000 de lei, din partea polițiștilor locali din Constanța, după ce a pătruns cu autoturismul pe plaja Modern. Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei [...]

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța

O tânără a primit o amendă de peste 10.000 de lei, din partea polițiștilor locali din Constanța, după ce a pătruns cu autoturismul pe plaja Modern.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei de duminică, 28 noiembrie, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispecerat, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Amendă de peste 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe plaja Modern. FOTO DGPL Constanța

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.