Alți doi pacienți transferați de la Piatra Neamț după explozia din secția ATI au decedat

În cursul zilei de ieri au mai murit doi pacienți transferați de la Neamț la Iași, în urma incendiului care a distrus două saloane de Terapie Intensivă la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Astfel, în afară de medicul Cătălin Denciu, transferat în Belgia cu arsuri grave, doi pacienți din cei șapte mutați în județul Iași […]

Alți doi pacienți transferați de la Piatra Neamț după explozia din secția ATI au decedat

În cursul zilei de ieri au mai murit doi pacienți transferați de la Neamț la Iași, în urma incendiului care a distrus două saloane de Terapie Intensivă la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Astfel, în afară de medicul Cătălin Denciu, transferat în Belgia cu arsuri grave, doi pacienți din cei șapte mutați în județul Iași au supraviețuit.


Medicii de la Spitalul mobil din Lețcani au anunțat azi că, în ultimele două gărzi, au mai murit doi pacienți transferați la Iași în urma incendiului de la Spitalul Județean din Piatra Neamț.


În total medicii au înregistrat 4 decese la Spitalul mobil de la Lețcani și unul la Spitalul Municipal din Pașcani.


„Din cei șase pacienți, din nefericire, pe patru i-am pierdut, aveau peste 65 de ani, multiple comorbidități și sufereau de infecție cu SARS-CoV-2. Nu s-a pus problema să aibă leziuni cauzate de arsuri”, a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.


La Terapie Intensivă sunt internați în continuare doi pacienți de la Neamț, ultimii rămași în viață, care se află în stare gravă.