Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: „Trebuie să luăm măsuri temporare până ne lămurim ce este cu tuplina Omicron”

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a spus că în şedinţa convocată duminică de premier, după confirmarea primelor două cazuri de infectare cu tulpina Omicron, vor fi discutate măsuri care trebuie luate pentru prevenirea răspândirii acestei tulpini în România. „Vom face o analiză rapidă a situaţiei şi a eventualelor măsuri care pot fi luate încât să limităm [...] Articolul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: „Trebuie să luăm măsuri temporare până ne lămurim ce este cu tuplina Omicron” apare prima dată în Biz Brasov.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: „Trebuie să luăm măsuri temporare până ne lămurim ce este cu tuplina Omicron”

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a spus că în şedinţa convocată duminică de premier, după confirmarea primelor două cazuri de infectare cu tulpina Omicron, vor fi discutate măsuri care trebuie luate pentru prevenirea răspândirii acestei tulpini în România. „Vom face o analiză rapidă a situaţiei şi a eventualelor măsuri care pot fi luate încât să limităm [...]

Articolul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: „Trebuie să luăm măsuri temporare până ne lămurim ce este cu tuplina Omicron” apare prima dată în Biz Brasov.