Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Primele declarații: „Te iubesc până dincolo de moarte”

După ani întregi de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama copiilor lui. Cântărețul a făcut marele anunț în mediul online și tot acolo a arătat poza cu inelul pe care artista îl poartă deja pe deget. Astăzi, după ora 10 dimineața, Alex Velea a postat pe Instagram și pe Facebook o […]

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Primele declarații: „Te iubesc până dincolo de moarte”

După ani întregi de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama copiilor lui. Cântărețul a făcut marele anunț în mediul online și tot acolo a arătat poza cu inelul pe care artista îl poartă deja pe deget.


Astăzi, după ora 10 dimineața, Alex Velea a postat pe Instagram și pe Facebook o imagine cu Antonia care poartă pe degetul inelar o bijuterie impresionantă, cu piatră galbenă. E chiar inelul de logodnă.


A cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat. „A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a notat Alex Velea în mediul online. Antonia a reacționat la această postare pe Instagram cu mai multe emoticoane care sugerează emoție.Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Cântărețul a mai fost căsătorit, la fel și Antonia. Artista a divorțat de Vincenzo Castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe Maya.Într-un interviu recent, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația de opt ani cu Antonia, a recunoscut că acum iubirea lor e mai mare ca niciodată. Au trecut însă prin clipe dureroase pe care nu le vor uita. „Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.


Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.