Alex Cruceru la Podcast Generația lui John: “Aveam 16 ani, nu mai aveam răbdare și credeam că ea este aleasa…”

Alex Cruceru, venit tocmai din București pentru podcast Generația lui John, a discutat în primul episod din sezonul 2 despre proiectele muzicale pe care acesta le-a desfășurat în ciuda pandemiei. Tot în cadrul interviului, invitatul a povestit despre cum la vârsta de doar 16 ani a lansat prima propunere de căsătorie, îndrăgostit lulea fiind. Vezi […] Articolul Alex Cruceru la Podcast Generația lui John: “Aveam 16 ani, nu mai aveam răbdare și credeam că ea este aleasa…” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Alex Cruceru la Podcast Generația lui John: “Aveam 16 ani, nu mai aveam răbdare și credeam că ea este aleasa…”

Alex Cruceru, venit tocmai din București pentru podcast Generația lui John, a discutat în primul episod din sezonul 2 despre proiectele muzicale pe care acesta le-a desfășurat în ciuda pandemiei. Tot în cadrul interviului, invitatul a povestit despre cum la vârsta de doar 16 ani a lansat prima propunere de căsătorie, îndrăgostit lulea fiind.

Vezi integral podcastul cu Alex Cruceru AICI.

Articolul Alex Cruceru la Podcast Generația lui John: “Aveam 16 ani, nu mai aveam răbdare și credeam că ea este aleasa…” apare prima dată în Observatorul Prahovean.