Agresorii lui Marinică, tânărul care s-a sinucis pentru că nu a mai suportat bătăile și umilințele la care era suspus, au fost amendați de polițiști pentru injurii

Un tânăr din Cocorăștii Colț, Marinică C., s-a sinucis săptămâna trecută în gospodăria familiei sale, pentru că nu a mai suportat umilințele la care era supus constant de mai mulți tineri din comuna Brazi, unde era angajat la compania de apă. Filmarea în care doi tineri îl agresează pe cel care și-a pus capăt zilelor […] Articolul Agresorii lui Marinică, tânărul care s-a sinucis pentru că nu a mai suportat bătăile și umilințele la care era suspus, au fost amendați de polițiști pentru injurii apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Agresorii lui Marinică, tânărul care s-a sinucis pentru că nu a mai suportat bătăile și umilințele la care era suspus, au fost amendați de polițiști pentru injurii

Un tânăr din Cocorăștii Colț, Marinică C., s-a sinucis săptămâna trecută în gospodăria familiei sale, pentru că nu a mai suportat umilințele la care era supus constant de mai mulți tineri din comuna Brazi, unde era angajat la compania de apă. Filmarea în care doi tineri îl agresează pe cel care și-a pus capăt zilelor poate fi accesată la finalul textului – Atenție, imagini cu impact emoțional!

După o bătaie încasată de la doi minori, de 15 și 17 ani, Marinică a fost la Poliția din Brazi pe data de 7 martie și a depus plângere împotriva acestora.

”În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal” au transmis reprezentanții IJP Prahova la solicitarea observatorulph.ro.

Citește și Un tânăr din Prahova s-a sinucis după ce a fost terorizat de mai mulți tineri. Ultima bătaie încasată a fost filmată – VIDEO cu impact emoțional

După ce Polițiștii din Brazi i-au audiat pe agresori, aceștia au fost amendați pentru proferarea de injurii, conform Legii nr. 61/1991.

La fix o lună de la depunerea plângerii la postul de poliție din Brazi împotriva agresorilor, pe 7 aprilie, Marinică s-a spânzurat.

Iată cum sună informația morții lui Marinică furnizată de IJP Prahova:

”La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”

Reamintim că în ultima perioadă, tânărul a fost agresat de mai mulți puști care locuiesc în căminele din Brazi, el plângându-se că a fost bătut și jefuit de bani și țigări de mai multe ori.

Citește și Drama lui Marinică, băiatul din Cocorăștii Colț care și-a pus capăt zilelor pentru că nu a mai suportat umilințele. Tot satul știa ce pățea, însă nimeni nu a mișcat un deget! Ce a făcut Poliția???

Ultima bătaie încasată de Marinică luna trecută a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, însă imaginile au fost salvate de un cititor și transmise redacției noastre și publicate mai jos:

Articolul Agresorii lui Marinică, tânărul care s-a sinucis pentru că nu a mai suportat bătăile și umilințele la care era suspus, au fost amendați de polițiști pentru injurii apare prima dată în Observatorul Prahovean.