Adrian Oros, al patrulea ministru infectat cu coronavirus: „M-am autoizolat la domiciliu”

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunţat pe Facebook că a fost depistat cu COVID-19. Este al patrulea ministru al Cabinetului Orban infectat, după Virgil Popescu, Lucian Bode și Violeta Alexandru. „Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în această dimineață și, din păcate, e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi […]

Adrian Oros, al patrulea ministru infectat cu coronavirus: „M-am autoizolat la domiciliu”

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunţat pe Facebook că a fost depistat cu COVID-19. Este al patrulea ministru al Cabinetului Orban infectat, după Virgil Popescu, Lucian Bode și Violeta Alexandru.


„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în această dimineață și, din păcate, e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor”, a scris Adrian Oros pe Facebook.


Acesta a adăugat că „dacă starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă și voi încerca să fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat”.


Ministrul sportului, în izolare după ce a stat lângă Oros


Totodată, și ministrul sportului, Ionuț Stroe, care a participat la o acțiune electorală alături de Adrian Oros, a decis să se autoizoleze pentru 72 de ore, deși este negativ.


„În urma anunțului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore și de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul negativ”, a scris Stroe pe Facebook.


„Ieri am participat la câteva activități politice în aer liber împreună cu domnul Oros și din acest motiv, pentru siguranță, am decis că este mai bine să rămân izolat până la un nou test”, a explicat el.