Adolescent în vârstă de 15 ani, dat dispărut în Prahova. A plecat de la Centrul de Primiri Urgențe Cireșari

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr.2 Ploiești au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 15.00, că Marian Sebastian Mărtișcă, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit Centrul de Primiri Urgențe Cireșani fără acordul personalului. Sesizarea a fost făcută de directorul Centrului de Primiri Urgențe Cireșani. Adolescentul ar fi plecat în cursul zilei de […] Articolul Adolescent în vârstă de 15 ani, dat dispărut în Prahova. A plecat de la Centrul de Primiri Urgențe Cireșari apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Adolescent în vârstă de 15 ani, dat dispărut în Prahova. A plecat de la Centrul de Primiri Urgențe Cireșari

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr.2 Ploiești au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 15.00, că Marian Sebastian Mărtișcă, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit Centrul de Primiri Urgențe Cireșani fără acordul personalului.

Sesizarea a fost făcută de directorul Centrului de Primiri Urgențe Cireșani. Adolescentul ar fi plecat în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 14.00.

Marian Sebastian Mărtișcă are aproximativ 1,70 metri înălțime, este atletic, are ochi căprui și prezintă o cicatrice proeminentă la nivelul încheieturii palmei mâinii drepte.

„La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roșie, pantaloni de culoare neagră, în picioare purta adidași multicolori”, a anunțat IPJ Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul Adolescent în vârstă de 15 ani, dat dispărut în Prahova. A plecat de la Centrul de Primiri Urgențe Cireșari apare prima dată în Observatorul Prahovean.