Administrația Municipiului Târgoviște continuă efortul de a încuraja activitățile edilitar-gospodărești!

“19 persoane, beneficiari din Municipiul Târgoviște ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, au pierdut luna trecută dreptul la ajutor social, din cauza refuzului de efectua orele de muncă obligatorii. Totodată, luna aceasta, Municipiul Târgoviște a înregistrat și cel mai mic număr de scutiri medicale aferente asistaților sociali, de la intrarea în vigoare a […] Articolul Administrația Municipiului Târgoviște continuă efortul de a încuraja activitățile edilitar-gospodărești! apare prima dată în DambovitaNews.

Administrația Municipiului Târgoviște continuă efortul de a încuraja activitățile edilitar-gospodărești!

“19 persoane, beneficiari din Municipiul Târgoviște ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, au pierdut luna trecută dreptul la ajutor social, din cauza refuzului de efectua orele de muncă obligatorii.

Totodată, luna aceasta, Municipiul Târgoviște a înregistrat și cel mai mic număr de scutiri medicale aferente asistaților sociali, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat. Astfel, numărul de adeverințe medicale de scutire de efort a scăzut la 32, in condițiile în care, spre exemplu acum 4 ani, numărul adeverințelor era aproape de 10 ori mai mare.

În paralel, în aceeași perioadă de referință, s-a redus semnificativ și numărul dosarelor în plată, de la 457 la 271 în acest moment!” a transmis Cristian Daniel Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

Articolul Administrația Municipiului Târgoviște continuă efortul de a încuraja activitățile edilitar-gospodărești! apare prima dată în DambovitaNews.