Acțiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

La data de 3 februarie a.c., la nivelul județului Dâmbovița, sub coordonarea Biroului Pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost organizată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Verificările au provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de […] Articolul Acțiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice apare prima dată în DambovitaNews.

Acțiune  pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

La data de 3 februarie a.c., la nivelul județului Dâmbovița, sub coordonarea Biroului Pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost organizată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Verificările au provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund, proveniența și circulația materialelor lemnoase destinate consumului propriu.

În cadrul acțiunii, au fost angrenati 128 de polițiști, fiind verificate 408 autovehicule și legitimate 523 de persoane.

De asemenea, polițiștii au efectuat controale și la 4 societăți comerciale.

Pentru abaterile de la normele Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea delictelor silvice, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 66,945 mc de material lemnos, valoarea acestuia fiind de 16562,32 lei.

Articolul Acțiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice apare prima dată în DambovitaNews.