ACȚIUNE AMPLĂ DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNA BUTIMANU!

Primăria Butimanu continuă și în acest an acțiunile de combatere a insectelor de disconfort în întreaga comună. Astfel, în data de 1.07.2022, între orele 18:00 – 23:00, va avea loc o amplă acțiune de dezinsecție pe teritoriul comunei. Edilul Gabriel Dragnea face apel la loclanici, dar și la apicultorii din zonă să ia măsuri pentru […] Articolul ACȚIUNE AMPLĂ DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNA BUTIMANU! apare prima dată în DambovitaNews.

ACȚIUNE AMPLĂ DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNA BUTIMANU!

Primăria Butimanu continuă și în acest an acțiunile de combatere a insectelor de disconfort în întreaga comună. Astfel, în data de 1.07.2022, între orele 18:00 – 23:00, va avea loc o amplă acțiune de dezinsecție pe teritoriul comunei. Edilul Gabriel Dragnea face apel la loclanici, dar și la apicultorii din zonă să ia măsuri pentru prevenirea unor evenimente neplăcute.

“Rugăm cetățenii să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor, în timp ce acestea pulverizează soluții de combatere a țânțarilor și larvele acestora, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.Crescătorii de albine sunt rugați, ca în perioada menționată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor.” a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

Articolul ACȚIUNE AMPLĂ DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNA BUTIMANU! apare prima dată în DambovitaNews.