Acest hypercar bate la accelerație orice mașină produsă vreodată

Mai toată lumea știe că cele mai performante autoturisme sportive provin de la Ferrari, Lamborghini sau Bugatti. Dar o mică companie din Japonia ne demonstrează că lucrurile sunt mereu în schimbare. Aspark Owl este un hypercar electric produs în Japonia și doar 50 de clienți dispuși să plătească 2,9 milioane de euro vor putea să-l […]

Acest hypercar bate la accelerație orice mașină produsă vreodată

Mai toată lumea știe că cele mai performante autoturisme sportive provin de la Ferrari, Lamborghini sau Bugatti. Dar o mică companie din Japonia ne demonstrează că lucrurile sunt mereu în schimbare.


Aspark Owl este un hypercar electric produs în Japonia și doar 50 de clienți dispuși să plătească 2,9 milioane de euro vor putea să-l conducă.


Aspark Ow

Producătorul japonez a dotat mașina cu un sistem electric ce dezvoltă 2.012 CP și un cuplu de 2.000 de Nm. Owl poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 1,6 secunde și trece de 400 km/h.


Aspark Ow

Practic această mașină electrică este cu o secundă mai rapidă decât Bugatti Chiron! În condiții normale de utilizare producătorul susține că hypercar-ul poate avea o autonomie de până la 450 de kilometri.