Accidentul mortal de la Liliești, de săptămâna trecută, s-a soldat cu încă o victimă. Tânărul în vârstă de 22 de ani a murit

Accidentul rutier mortal a avut loc vineri, 7 mai, pe DN1, în dreptul cartierului Liliești, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de curent electric. La acea dată șoferul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, și soția acestuia, în vârstă de 50 de ani, au murit la scurt timp după producerea accidentului. Fiul […] Articolul Accidentul mortal de la Liliești, de săptămâna trecută, s-a soldat cu încă o victimă. Tânărul în vârstă de 22 de ani a murit apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accidentul mortal de la Liliești, de săptămâna trecută, s-a soldat cu încă o victimă. Tânărul în vârstă de 22 de ani a murit

Accidentul rutier mortal a avut loc vineri, 7 mai, pe DN1, în dreptul cartierului Liliești, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de curent electric. La acea dată șoferul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, și soția acestuia, în vârstă de 50 de ani, au murit la scurt timp după producerea accidentului. Fiul lor, în vârstă de 22 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. Timp de o săptămână, tânărul s-a aflat în comă la Județean, însă sâmbătă inima lui a încetat să bată.

Anunțul cu privire la decesul tânărului în vârstă de 22 de ani a fost făcut de Mircea Ionescu, fostul primar al Ploieștiului, cel care, la data producerii accidentului, a postat un mesaj de condoleanțe pentru cei doi soți morți în cumplitul accident. Asta pentru că una dintre victime era nepoata fostului primar al Ploieștiului, Mircea Ionescu.

Citește și: Doi morți și doi răniți grav în accidentul de pe DN 1, din Prahova. Cum s-a produs tragedia

Imediat după producerea accidentului, cei doi soți au murit. Fiul lor, în vârstă de 22 de ani, a fost transportat în comă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, iar sora lor a ajuns la unitatea medicală cu răni superficiale.

Citește și: Cine sunt victimele accidentului mortal de vineri, de pe DN 1 la Băicoi

Timp de o săptămână, tânărul a fost internat la Secția ATI a spitalului, însă sâmbătă inima lui a încetat să mai bată.

Citește și: Cum arată mașina după impactul cu stâlpul de pe DN 1, la Băicoi. Accidentul s-a soldat cu doi morți și doi răniți grav – FOTO

Fostul primar al Ploieștiului, Mircea Ionescu, rudă cu cei doi soți decedați, a postat, duminică un nou mesaj de condoleanțe, de data aceasta pentru tânărul în vârstă de 22 de ani care a murit sâmbătă.

Mircea Ionescu, fostul primar al Ploieștiului: „DEVASTATI DE DURERE IN SUFLET COMUNICĂM: După ce cu câteva zile în urmă, nepoata mea, Janina Elena Topârceanu și soțul ei Iulian au plecat la cele veșnice, ieri 15 mai 2021, inima fiului lor, Alexandru Gabriel, a încetat să mai bată. Suferința bunicilor, alături de care a crescut, a surioarei lui, Iulia, a rudelor este nemărginită. Speranța de a fi salvat din accidentul auto in care au pierit părinții s-a năruit. La 22 de ani ,studentul eminent, Alex, Alexuțul bunicilor și a celor apropiați, a trecut fără voia lui, alături de părinți. Să ști Alex că lași în urmă iubirea rudelor, a prietenilor, a colegilor studenți, a cartierului, care îți vor păstra veșnic amintirea unui tânăr educat, cu o conduită ireproșabilă. Drum lin și lumină! Dumnezeu să te aibă în pază, scumpul și iubitul nostru ALEXANDRU GABRIEL TOPARCEANU.

Articolul Accidentul mortal de la Liliești, de săptămâna trecută, s-a soldat cu încă o victimă. Tânărul în vârstă de 22 de ani a murit apare prima dată în Observatorul Prahovean.