Accident violent în Municipiul Târgoviște!

Un accident violent s-a produs, joi seara, în Municipiul Târgoviște, la intersecția dintre străzile Calea Domnească și Stelea. În urma ciocnirii dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite. Din cauza rănilor, ambele persoane accidentate au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării […] Articolul Accident violent în Municipiul Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.

Accident violent în Municipiul Târgoviște!

Un accident violent s-a produs, joi seara, în Municipiul Târgoviște, la intersecția dintre străzile Calea Domnească și Stelea. În urma ciocnirii dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite.

Din cauza rănilor, ambele persoane accidentate au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate a unuia dintre autoturismele implicate.

La fața locului, pe lângă echipajele de Poliției, au ajuns două echipaje de la SAJ Dâmbovița și unul de pompieri din cadrul Detașamentului Târgoviște.

Articolul Accident violent în Municipiul Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.