Accident teribil la Băleni!

Un accident grav a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe raza localității Băleni. În urma unei coliziuni puternice dintre două mașini, un tânăr de 18 ani și tatăl său au fost răniți. Mai mult de atât, adolescentul a rămas încarcerat în mașină și a fost nevoie de pompierii militari. După extragerea sa […] Articolul Accident teribil la Băleni! apare prima dată în DambovitaNews.

Accident teribil la Băleni!

Un accident grav a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe raza localității Băleni.

În urma unei coliziuni puternice dintre două mașini, un tânăr de 18 ani și tatăl său au fost răniți. Mai mult de atât, adolescentul a rămas încarcerat în mașină și a fost nevoie de pompierii militari. După extragerea sa din autoturism, tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

De asemenea, șoferul vinovat, în vârstă de 29 de ani, a abandonat autoturismul și a fugit de la locul accidentului. Numai că în scurt timp, acesta a fost depistat de polițiști, iar apoi a fost dus la audieri. Mai mult de atât, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

Pe numele său, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul Accident teribil la Băleni! apare prima dată în DambovitaNews.