Accident spectaculos la Ghimpați!

Un accident spectaculos a avut loc pe raza localității dâmbovițene Ghimpați. O betonieră, scăpată de sub control de șofer, a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit direct într-un stâlp de înaltă tensiune. Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate decât pagube materiale, stâlpul de electricitate fiind practic retezat de mașina de […] Articolul Accident spectaculos la Ghimpați! apare prima dată în DambovitaNews.

Accident spectaculos la Ghimpați!

Un accident spectaculos a avut loc pe raza localității dâmbovițene Ghimpați. O betonieră, scăpată de sub control de șofer, a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit direct într-un stâlp de înaltă tensiune.

Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate decât pagube materiale, stâlpul de electricitate fiind practic retezat de mașina de mare tonaj.

Șoferul a scăpat nevătămat. Cel mai mult au avut de suferit localnicii din zona unde s-a produs accidentul ( Răcari, intrare în Ghimpați) ce au rămas fără curent electric, pentru câteva ore, după ce alimentarea a fost întreruptă, ca urmare a avarierii rețelei de transport energie electrică, în urma accidentului amintit.

Articolul Accident spectaculos la Ghimpați! apare prima dată în DambovitaNews.