Accident rutier pe DN1A, în Zalhanaua. O mașină a intrat în stâlpul unei stații PECO

Un alt accident rutier s-a petrecut în această seară (orele 20.30) în Prahova. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, evenimentul a avut loc pe DN1A, în localitatea Zalhanaua (Comuna Mănești). Din primele informații, un conducător auto de 63 de ani ar fi ieșit dintr-o stație PECO în DN1A, moment în care un autovehicul condus […] Articolul Accident rutier pe DN1A, în Zalhanaua. O mașină a intrat în stâlpul unei stații PECO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident rutier pe DN1A, în Zalhanaua. O mașină a intrat în stâlpul unei stații PECO

Un alt accident rutier s-a petrecut în această seară (orele 20.30) în Prahova. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, evenimentul a avut loc pe DN1A, în localitatea Zalhanaua (Comuna Mănești).

Din primele informații, un conducător auto de 63 de ani ar fi ieșit dintr-o stație PECO în DN1A, moment în care un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani, din direcția București către Ploiești, a evitat impactul cu acesta, părăsind partea carosabilă.

Șoferul a mai tânăr a intrat în coliziune cu un indicator rutier iar mai apoi s-a oprit cu mașina într-un stâlp din incinta stației de alimentare.

Citește și: Accident în zona Dedeman Ploiești. Trafic îngreunat pe sensul de ieșire din oraș

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/L.

În urma impactului un minor și o femeie de 21 de ani au fost răniți. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul se desfășoară în condiții normale.

Articolul Accident rutier pe DN1A, în Zalhanaua. O mașină a intrat în stâlpul unei stații PECO apare prima dată în Observatorul Prahovean.