Accident rutier în 23 August, provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite ușor, s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 25 iulie, în comuna 23 August. Polițiștii au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului urcase [...]

Accident rutier în 23 August, provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite ușor, s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 25 iulie, în comuna 23 August. Polițiștii au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului urcase la volan în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminică, 25 iulie, în jurul orei 6.30, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Tuzla către Mangalia, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu alveola sensului giratoriu de la intrarea în localitatea 23 August. Ulterior, autoturismul a ricoșat într-un parapet. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a unui pasager, de 26 de ani”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.