Accident pe DN72, Ploiești – Târgoviște, în Dâmbovița. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Accidentul rutier s-a produs, duminică după-amiază, pe DN72 Ploiești – Târgoviște, pe raza localității IL Caragiale, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. O persoană a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale. Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe […] Articolul Accident pe DN72, Ploiești – Târgoviște, în Dâmbovița. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe DN72, Ploiești – Târgoviște, în Dâmbovița. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Accidentul rutier s-a produs, duminică după-amiază, pe DN72 Ploiești – Târgoviște, pe raza localității IL Caragiale, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. O persoană a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN72, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de o femeie de 49 de ani.

„În urma evenimentului, șoferița a fost rănită. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Foto cu caracter ilustrativ.

Articolul Accident pe DN72, Ploiești – Târgoviște, în Dâmbovița. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară apare prima dată în Observatorul Prahovean.