Accident pe DN7, în Dâmbovița. Unul dintre șoferi era băut

Accidentul rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe DN7, pe raza localității Mătăsaru, în județul Dâmbovița, după ce două auto au intrat în coliziune. Două persoane au fost transportate la spital. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliție și echipaje medicale. În urma impactului […] Articolul Accident pe DN7, în Dâmbovița. Unul dintre șoferi era băut apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe DN7, în Dâmbovița. Unul dintre șoferi era băut

Accidentul rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe DN7, pe raza localității Mătăsaru, în județul Dâmbovița, după ce două auto au intrat în coliziune. Două persoane au fost transportate la spital.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliție și echipaje medicale.

În urma impactului dintre cele două auto, două persoane au fost rănite.

„Unul dintre conducătorii auto, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunțat IPJ Dâmbovița, care a precizat că la fața locului se efectuează cercetarea, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Articolul Accident pe DN7, în Dâmbovița. Unul dintre șoferi era băut apare prima dată în Observatorul Prahovean.