Accident pe DN1A. Pieton lovit de un autoturism în timp ce traversa strada

Un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton s-a petrecut în această seară, în jurul orelor 18.30, pe DN1A. Potrivit IJP Prahova, accidentul a avut loc în Boldești Scăeni și, din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat de 53 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1A […] Articolul Accident pe DN1A. Pieton lovit de un autoturism în timp ce traversa strada apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe DN1A. Pieton lovit de un autoturism în timp ce traversa strada

Un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton s-a petrecut în această seară, în jurul orelor 18.30, pe DN1A.

Potrivit IJP Prahova, accidentul a avut loc în Boldești Scăeni și, din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat de 53 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1A din direcția Brașov către Ploiești a accidentat un tânăr de 34 de ani care se angajase în traversarea părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul de 34 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință. Trafiul se desfășoară normal.

Sursa: IJP Prahova

Articolul Accident pe DN1A. Pieton lovit de un autoturism în timp ce traversa strada apare prima dată în Observatorul Prahovean.