Accident pe DN 1, la Păulești. Un camion a lovit un autoturism – Trafic restricționat

Un accident rutier s-a petrecut luni seară, în jurul orei 18:30, pe DN 1, la intersecția cu DJ 155, la Păulești. UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Brașov-Ploiești, în apropierea localității Păulești, județul Prahova,  a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Din primele informații, patru persoane din […] Articolul Accident pe DN 1, la Păulești. Un camion a lovit un autoturism – Trafic restricționat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe DN 1, la Păulești. Un camion a lovit un autoturism – Trafic restricționat

Un accident rutier s-a petrecut luni seară, în jurul orei 18:30, pe DN 1, la intersecția cu DJ 155, la Păulești.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Brașov-Ploiești, în apropierea localității Păulești, județul Prahova,  a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism.

Din primele informații, patru persoane din autoturism sunt rănite, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri, alternativ prin dirijare.

 Se estimează reluarea normală a traficului în 45 de minute.

Știrea inițială

Din primele informații, în impact au fost implicate un autocamion cu un autoturism.

Patru persoane din autoturism au fost rănite.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor.

Articolul Accident pe DN 1, la Păulești. Un camion a lovit un autoturism – Trafic restricționat apare prima dată în Observatorul Prahovean.