Accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. O autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune

Accidentul rutier s-a produs, joi după-amiază, pe Centura de Vest a Ploieștiului, după ce o autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. ISU […] Articolul Accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. O autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. O autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune

Accidentul rutier s-a produs, joi după-amiază, pe Centura de Vest a Ploieștiului, după ce o autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un accident pe Centura de Vest a Ploieștiului.

ISU Prahova a anunțat că sunt implicate o autobasculanta cu nisip și un SUV. În momentul producerii accidentului, în cele două mașini se aflau numai conducătorii auto.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că la fața locului s-a deplasat o mașină de pompieri pentru asigurarea măsurilor specifice.

Potrivit IPJ Prahova evenimentul rutier a fost catalogat drept tamponare. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. O autobasculantă cu nisip și un auto au intrat în coliziune apare prima dată în Observatorul Prahovean.