Accident mortal pe DN 2. Un șofer și-a pierdut viața

Accident mortal produs în această seară în zona Cotorca. O persoană a murit iar alte două au ajuns în stare gravă la spital. Accident mortal pe DN 2 produs în seara zilei de vineri pe cea mai periculoasă șosea din județul Ialomița. În jurul orei 18.00, pe raza satului Cotorca, comuna Ciocârlia, două autoturisme s-au lovit frontal. În urma apelului la 112 la locul producerii cumplitului impact s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță… Articolul Accident mortal pe DN 2. Un șofer și-a pierdut viața apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Accident mortal pe DN 2. Un șofer și-a pierdut viața

Accident mortal produs în această seară în zona Cotorca. O persoană a murit iar alte două au ajuns în stare gravă la spital.

Accident mortal pe DN 2 produs în seara zilei de vineri pe cea mai periculoasă șosea din județul Ialomița.

În jurul orei 18.00, pe raza satului Cotorca, comuna Ciocârlia, două autoturisme s-au lovit frontal.

În urma apelului la 112 la locul producerii cumplitului impact s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În plus, la fața locului au ajuns și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Salvatorii au găsit la locul accidentului două persoane încarcerate, șoferii celor două autoturisme, și o a treia victimă care a fost preluată imediat de cadrele medicale și transportată de urgență la Spitalul Municipal Urziceni.

Pompierii au reușit să extragă cele două victime rămase captive între fiarele contorsionate ale autoturismelor dar pentru unul dintre conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic, el fiind declarat decedat.

Celălalt șofer a fost stabilizat și trimis în stare gravă la Spitalul din Urziceni.

Circulația a fost întreruptă zeci de minute și s-a reluat după ce au fost îndepărtate de pe carosabil resturile rezultate în urma impactului violent dintre cele două mașini. (FOTO: IPJ Ialomița și ISU Ialomița)

Articolul Accident mortal pe DN 2. Un șofer și-a pierdut viața apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.