Accident în Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO

Accident rutier s-a produs la intersecția străzilor Nucilor cu Spitalului din Ploiești, după ce două auto au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova. Din primele verificări se pare că o tânără în vârstă de 27 de ani care se deplasa la volanul […] Articolul Accident în Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident în Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO

Accident rutier s-a produs la intersecția străzilor Nucilor cu Spitalului din Ploiești, după ce două auto au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova.

Din primele verificări se pare că o tânără în vârstă de 27 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Nucilor din direcția Spitalul Județean către centru ajungând la intersecția cu strada Spitalului nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire.

Tânăra ar fi pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani care circula din direcția centru către Vega.

În urma evenimentului, pasagera în vârstă de 30 ani din autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”, a precizat IJP Prahova.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la locul accidentului.

Articolul Accident în Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.