Accident în parcarea Kaufland Câmpina. Unul dintre șoferii implicați este rănit și a fost transportat la spital

Accidentul s-a produs vineri seara, în jurul orei 20. Din primele date oferite de IPJ Prahova, două autovehicule au intrat în coliziune, având drept consecință rănirea unuia dintre șoferi, care a și fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Șoferul rănit are 34 de ani, iar celălalt șofer implicat este în vârstă de […] Articolul Accident în parcarea Kaufland Câmpina. Unul dintre șoferii implicați este rănit și a fost transportat la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident în parcarea Kaufland Câmpina. Unul dintre șoferii implicați este rănit și a fost transportat la spital

Accidentul s-a produs vineri seara, în jurul orei 20.

Din primele date oferite de IPJ Prahova, două autovehicule au intrat în coliziune, având drept consecință rănirea unuia dintre șoferi, care a și fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Șoferul rănit are 34 de ani, iar celălalt șofer implicat este în vârstă de 23 de ani. În urma testării a rezultat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei accidentului. Revenim cu detalii.

Articolul Accident în parcarea Kaufland Câmpina. Unul dintre șoferii implicați este rănit și a fost transportat la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.