Accident grav de muncă la o societate în comuna Niculesti

în jurul orei 08:15, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Niculești. Pentru gestionarea situației de urgență intervine Garda Cornești cu o autospecială de intervenție si o ambulanță SMURD și SAJ DB cu un echipaj. La locul evenimentului, echipajele de intervenție au găsit o persoană prinsă într-un […] Articolul Accident grav de muncă la o societate în comuna Niculesti apare prima dată în DambovitaNews.

Accident grav de muncă la o societate în comuna Niculesti

în jurul orei 08:15, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Niculești.

Pentru gestionarea situației de urgență intervine Garda Cornești cu o autospecială de intervenție si o ambulanță SMURD și SAJ DB cu un echipaj.

La locul evenimentului, echipajele de intervenție au găsit o persoană prinsă într-un utilaj, inconștientă. În aceste momente echipajele medicale execută manevre de resuscitare.

*Completare intervenție comuna Niculești*

Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ. Persoana este de sex masculin, vârstă aproximativ 40 de ani.

*Completare intervenție salvare persoană comuna Niculești*

Este vorba despre un operator economic din comuna Niculești având ca obiect de activitate producția si conservarea cărnii.

Articolul Accident grav de muncă la o societate în comuna Niculesti apare prima dată în DambovitaNews.