Accident feroviar între stațiile CF Comarnic și Valea Largă. Un bărbat cu domiciliul în Italia a fost lovit de locomotiva unui tren de călători

Accidentul feroviar a avut loc luni seară, între stațiile CF Comarnic și Valea Largă, după ce o locomotivă de tren a lovit un bărbat. Persoana lovită de tren a refuzat transportul la spital. Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 50 de ani, născut în România, dar cu domiciliul în Italia, a fost acroșat […] Articolul Accident feroviar între stațiile CF Comarnic și Valea Largă. Un bărbat cu domiciliul în Italia a fost lovit de locomotiva unui tren de călători apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident feroviar între stațiile CF Comarnic și Valea Largă. Un bărbat cu domiciliul în Italia a fost lovit de locomotiva unui tren de călători

Accidentul feroviar a avut loc luni seară, între stațiile CF Comarnic și Valea Largă, după ce o locomotivă de tren a lovit un bărbat. Persoana lovită de tren a refuzat transportul la spital.

Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 50 de ani, născut în România, dar cu domiciliul în Italia, a fost acroșat ușor de locomotiva trenului IR 1746 de pe ruta Brașov – București Nord, între stațiile CF Comarnic și Valea Largă.

IPJ Prahova a precizat că victima accidentului feroviar a fost consultată de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Prahova, însă a refuzat transportul la spital.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Articolul Accident feroviar între stațiile CF Comarnic și Valea Largă. Un bărbat cu domiciliul în Italia a fost lovit de locomotiva unui tren de călători apare prima dată în Observatorul Prahovean.