A renunțat la un job sigur pentru street-food. Cum a supraviețuit pandemiei afacerea ploieșteanului Mihai Stan

Antreprenorul Mihai Stan a fost invitatul lui John Cristea în emisiunea Observatorulph.ro – Generația lui John de luni, 17 mai. Tânărul a avut curajul să renunțe la un job sigur pentru a-și deschide propria afacere în vreme de pandemie. VIDEO la finalul textului. Mihai Stan (26 de ani) deține food truck-ul “La Grasu” din anul […] Articolul A renunțat la un job sigur pentru street-food. Cum a supraviețuit pandemiei afacerea ploieșteanului Mihai Stan apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A renunțat la un job sigur pentru street-food. Cum a supraviețuit pandemiei afacerea ploieșteanului Mihai Stan

Antreprenorul Mihai Stan a fost invitatul lui John Cristea în emisiunea Observatorulph.ro – Generația lui John de luni, 17 mai. Tânărul a avut curajul să renunțe la un job sigur pentru a-și deschide propria afacere în vreme de pandemie. VIDEO la finalul textului.

Mihai Stan (26 de ani) deține food truck-ul “La Grasu” din anul 2020 și își dorește ca afacerea lui să devină un model pentru cei care își doresc scape de titulatura de angajat.
”Practic ideea mi-a venit într-o seară, văzând niște clipuri cu street-food și am zis de ce să nu fac și eu asta? Era în 2018, perioada cu finanțări europene și am aplicat. Până în 2019 când am primit răspunsul pozitiv din partea ministerului am avut un job în comerț pe funcție de conducere (de aici și puținul spirit de antreprenoriat). A urmat un lung șir de probleme de rezolvat de la acte până la primirea banilor, achizițiile, așa că am început efectiv afacerea pe 25 noiembrie anul trecut, în plină pandemie.
A fost o perioadă dificilă, iarnă, frig, fără oameni care să tranziteze zona. A fost greu și încă mai este pentru că toți suntem speriați, panicați de tot ce se întâmplă. Nu sunt bucătar de meserie, dar îmi place să fac asta…Am reinterpretat o mulțime de rețete clasice și mă încântă faptul că există posibilitatea să pleci oriunde crezi tu că ar merge afacerea”

Articolul A renunțat la un job sigur pentru street-food. Cum a supraviețuit pandemiei afacerea ploieșteanului Mihai Stan apare prima dată în Observatorul Prahovean.