A murit Nicolae Bara, fost patron al clubului UTA Arad. Omul de afaceri a fost deputat între 2004 și 2008

Nicolae Bara, cel care a condus clubul UTA în perioada 2006-2008, timp în care a finanțat echipa cu aproximativ 6 milioane de euro, a murit luni, 20 martie, informează Gazeta Sporturilor. Omul de afaceri, care se stabilise la Viena, a suferit un infarct. Avea 68 de ani. „Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate […]

A murit Nicolae Bara, fost patron al clubului UTA Arad. Omul de afaceri a fost deputat între 2004 și 2008

Nicolae Bara, cel care a condus clubul UTA în perioada 2006-2008, timp în care a finanțat echipa cu aproximativ 6 milioane de euro, a murit luni, 20 martie, informează Gazeta Sporturilor. Omul de afaceri, care se stabilise la Viena, a suferit un infarct. Avea 68 de ani.

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun”, a spus mesajul prin care Traian Constantin Igaș, fost partener de afaceri, a anunțat trecerea în neființă a lui Nicolae Bara.

Înainte de a pleca de la UTA, Nicolae Bara a lăsat drepturile federative ale grupării arădene (siglă, nume, culori) asociației Suporter Club UTA, care are ca scop promovarea și protejarea simbolurilor formației fanion din Arad.

În februarie, Bara oferea un interviu Gazetei Sporturilor, în care dezvăluia intenția de a reveni aproape de gruparea de suflet. Din păcate, nu a mai apucat să își pună planul în aplicare.

Bara a fost acționar principal al grupului Frigotehnica, a vândut firma și s-a mutat la Viena, capitala Austriei.

A derulat afaceri și în presă. A patronat publicația Sport Total (2005-2007) și a pus bazele postului de radio Sport Total FM, în 2007.

Bara a fost membru în parlamentul României în legislatura 2004-2008, din partea Partidului Democrat.