A început Festivalul Ţinutului Vinului „Vin din Prahova” la Ploiești: Mergeți să-l vizitați, chiar merită! – FOTO/VIDEO

Ieri, 25 mai 2023, a avut loc ceremonia de deschidere a Festivalului Ţinutului Vinului „Vin din Prahova”, în Ploiești, la Palatul Culturii. Evenimentul consolidează poziția pe care județul Prahova și-a câștigat-o la nivel național în topul producătorilor de vin. Deschiderea s-a bucurat de prezența oficialităților din județ și din țară, venite în număr mare la […] Articolul A început Festivalul Ţinutului Vinului „Vin din Prahova” la Ploiești: Mergeți să-l vizitați, chiar merită! – FOTO/VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A început Festivalul Ţinutului Vinului „Vin din Prahova” la Ploiești: Mergeți să-l vizitați, chiar merită! – FOTO/VIDEO

Ieri, 25 mai 2023, a avut loc ceremonia de deschidere a Festivalului Ţinutului Vinului „Vin din Prahova”, în Ploiești, la Palatul Culturii. Evenimentul consolidează poziția pe care județul Prahova și-a câștigat-o la nivel național în topul producătorilor de vin. Deschiderea s-a bucurat de prezența oficialităților din județ și din țară, venite în număr mare la […]

Articolul A început Festivalul Ţinutului Vinului „Vin din Prahova” la Ploiești: Mergeți să-l vizitați, chiar merită! – FOTO/VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.