A început campania de depunere a documentelor pentru ajutorul de încălzire la Mănești. Cum poți beneficia

Primăria Comunei Mănești a anunțat pe pagina de Facebook demararea campaniei de depunere a documentelor în vederea acordării ajutorului de încălzire pentru sezonul 2020-2021. Doritorii pot beneficia de ajutor de încălzire doar dacă venitul pe membru de familie nu depășește cuantumul de 750 lei. Depunerea documentației se face la sediul Primăriei Mănești încă din data […] Articolul A început campania de depunere a documentelor pentru ajutorul de încălzire la Mănești. Cum poți beneficia apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A început campania de depunere a documentelor pentru ajutorul de încălzire la Mănești. Cum poți beneficia

Primăria Comunei Mănești a anunțat pe pagina de Facebook demararea campaniei de depunere a documentelor în vederea acordării ajutorului de încălzire pentru sezonul 2020-2021.

Doritorii pot beneficia de ajutor de încălzire doar dacă venitul pe membru de familie nu depășește cuantumul de 750 lei.

Depunerea documentației se face la sediul Primăriei Mănești încă din data de 21 octombrie 2020 iar documentele necesare sunt:
-cerere tip (de la compartimentul asistenta sociala)
-adeverința de salariat/cupon pensie/adeverința de la ANAF, după caz
-acte stare civila
-acte proprietate/adeverința de rol, după caz
-factura de gaze/factura lumina, după caz

(P)

Articolul A început campania de depunere a documentelor pentru ajutorul de încălzire la Mănești. Cum poți beneficia apare prima dată în Observatorul Prahovean.